Linije za proizvodnju tjestenine

Linije za svježu, sušenu, punjenu i bezglutensku tjesteninu

NAZOVITE NAS!

+39 06.9570662

Linije za proizvodnju tjestenine

Imamo vrlo bogatu ponudu strojeva za proizvodnju tjestenine. Linije za proizvodnju tjestenine. Vi zatražite, a mi ćemo isporučiti rješenje. Svježa, sušena, bezglutenska tjestenina, NEMA PROBLEMA.

Zašto se pouzdati u stroj Pama Parsi Macchine?

Budući da ga mi proizvodimo, izravno smo odgovorni za ono što prodajemo.

Linije za proizvodnju tjestenine

Ugostiteljske usluge i jela za ponijeti

Mali uređaji za sve oblike svježe tjestenine. Rješenja za restorane, hotele, ugostiteljske objekte, pizzerije, pekare, seoska imanja i male obrte za proizvodnju tjestenine

Linije za proizvodnju tjestenine

Obrti za proizvodnju tjestenine

Osnovni uređaji za proizvodnju 30 kg svježe i suhe tjestenine u jednom satu.

Linije za proizvodnju tjestenine

Profesionalni obrti za proizvodnju tjestenine

Pogon profesionalnih uređaja s proizvodnim kapacitetom od 60 kilograma po satu. Rješenja za pasteriziranu svježu tjesteninu ili suhu tjesteninu koja se može izvoziti po cijelom svijetu.

Linije za proizvodnju tjestenine

Veliki proizvođači tjestenine

Uporabom ovih uređaja s proizvodnim kapacitetom od 120 kilograma po satu svježe ili suhe kao i bezglutenske tjestenine možete zadovoljiti bilo kakvu potražnju na tržištu.

Linije za proizvodnju tjestenine

Industrijski prozvođači tjestenine

Pogledajte naše proizvodne linije za sve vrste tjestenina. Pružamo vam usluge savjetovanja, razvoja, opremanja i poslijeprodajne obuke u vašem proizvodnom pogonu za proizvodnju tjestenine s kapacitetom od 300 kilograma po satu.

Što je potrebno za otvaranje tvornice tjestenine?

Previous
Next

Razmotrit ćemo vaš zahtjev i predložiti najbolje rješenje za vaš projekt.

Uzet ćemo u obzir vaše zahtjeve i pretvoriti ih u detaljnu ponudu za strojeve i opremu za proizvodnju svježe, sušene i bezglutenske tjestenine.

Na osnovi tlocrta vašeg objekta, dizajnirat ćemo raspored strojeva i opreme. To će omogućiti izvedbu radova potrebnih u vašoj tvornicu tjestenine, u suradnji s tvrtkom kojoj ste povjerili taj posao. 

Opremu za vašu tvornicu tjestenine isporučit ćemo naše specijalizirano osoblje, u našim prijevoznim sredstvima. Što se tiče prekooceanskih isporuka, robu povjeravamo međunarodnim tvrtkama za isporuku i prijevoznicima, predvodnicima u tom sektoru.

Naše tehničko osoblje testirat će strojeve te će provjeriti rade li strojevi ispravno. Također ćemo isporučiti svu potrebnu opremu i dodatnu opremu.

Na vaš zahtjev, naši chefovi za tjesteninu pružaju obuku u vašoj tvornici tjestenine. Pokazat će vam pravilan način rada i održavanja strojeva kao i recepte za pripremu tijesta i punjenja. Trajanje obuke ovisi o vašim potrebama.

Ako, nakon nekog vremena, budete željeli unijeti poboljšanja u vašu tvornicu tjestenine, prikupit ćemo vaše strojeve, procijeniti ih te uračunati njihovu vrijednost u zamjenu za veće strojeve.

Ako vam je potrebna pomoć ili vam trebaju zamjenski dijelovi, uvijek su vam na raspolaganju inženjeri iz naše tehničke podrške. Jamčimo isporuku zamjenskih dijelova u roku od 24 sata do 48 sati diljem svijeta.

Koju vrstu tjestenine želite napraviti?

Otkrijte naše strojeve i opremu za sve vrste tjestenine i pronađite onaj stroj koji najbolje održava vaše ideje i projekte. Naša se oprema nalazi posvuda po svijetu. To je najbolji dokaz njezine pouzdanosti i učinkovitosti.

Pasterizirana

Za proizvodnju kvalitetne pasterizirane tjestenine s rokom uporabe do 120 dana.

Bezglutenska

Čak i osobe s intolerancijom na gluten mogu uživati u dobroj, svježoj tjestenini

Sušena

Nema nikakve tajne, samo sporo sušenje na niskoj temperaturi

Punjena

Cappelletti, agnolotti, tortellini, cannelloni, pelmeni i ravioli

Obuka

Obuka za buduće proizvođače tjestenine diljem svijeta: to je naš posao!

Kako otvoriti tvornicu tjestenine?

Pošaljite svoju ideju, a mi ćemo razviti projekt